Χαιρετισμός Διευθυντή

logo manergy3

tziampiris aristotelisΜε μεγάλη μου ευχαρίστηση σας καλωσορίζω στον διαδικτυακό τόπο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συνεχίζοντας το σημαντικό και καινοτόμο έργο του ιδρυτικού Διευθυντού, Καθηγητή κ. Νικολάου Φαραντούρη, έχουμε εγκαθιδρύσει ένα άκρως επιλεκτικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το οποίο υπερέχει μέσω της διάκρισής του, ως ένα από τα ελάχιστα πρωτοποριακά τέτοια προγράμματα διεθνώς, που άπτονται ενεργειακών θεμάτων.

Η προσέγγιση του προγράμματος είναι αμιγώς διεπιστημονική, με στόχο να προσελκύσει σπουδαστές και κυρίως επαγγελματίες που επιθυμούν να απασχοληθούν ή ήδη επιδιώκουν τη σταδιοδρομία τους σε όλους τους τομείς του κλάδου της ενέργειας (με την ευρύτερη έννοια της), στην πολιτική, στη δημοσιογραφία, στη ναυτιλία, σε διεθνείς οργανισμούς, σε πεδία νομικού περιεχομένου, στο διπλωματικό σώμα, σε εταιρείες συμβουλευτικού χαρακτήρα και στον χώρο των δεξαμενών σκέψης.

Η επιλογή των διδασκόντων του προγράμματός μας έχει γίνει προσεκτικά με κριτήρια την ακαδημαϊκή αριστεία ή την επαγγελματική εξειδίκευσή τους, αλλά και την αναγνωρισμένη υπόληψή τους λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας τους.

Σας καλωσορίζουμε επίσης στο επόμενο κεφάλαιο αυτής της προσπάθειας  το οποίο θα αφορά την έναρξη του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος στην Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία στην Αγγλική γλώσσα.

Σύντομα θα σας παράσχουμε το καινούριο πρόγραμμα σπουδών και πληροφορίες σχετικά με ποικίλες ευκαιρίες για υποτροφίες.

Καθηγητής Αριστοτέλης Τζιαμπίρης
Κ
αθηγητής Διεθνών Σχέσεων
Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία

“σπουδές στην ενέργεια για ενεργητικούς ανθρώπους!”

 

Get In Touch

Department of International & European Studies

  • Secretary Tel: +30 210.4142394
  • Email: des-secr@unipi.gr
  • Address: 80, Karaoli & Dimitriou St.
  • 18534, Piraeus, Greece

University of Piraeus
Department of International &
European Studies

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used.